Gradbena mreža za oder, kot največja jumbo reklama

Gradbene mreze za gradbišča

V preteklosti so gradbena podjetja svoje odre in ograje zaščitili s preprostimi plastičnimi mrežami, na njih pa obešali cerade za svojo reklamo. Danes z novimi polietilenskimi elastičnimi mrežami pa je podjetjem omogočeno oglaševanje na celotni površini zaščitnih gradbenih mrež. Digitalni print, namesto sitotiska omogoča neomejen izbor barv in grafik, katere se lahko menjajo ob vsakem naročilu. Tako so lahko mreže prilagojene vsakemu projektu. Ste že v tujini videli objekte v prenovi ko je na gradbeni mreži printana grafika objekta v katerega se bo spremenil?

Gradbena mreza s tiskom, gradbiščna mreza
Objekt s potiskano mrežo v prenovi, v središču mesta.

 

Digitalni tisk omogoča tudi cenovno ugoden barvni tisk, in tu na ceno ne vpliva št. različnih barv, ali procent potiskanosti mreže. Za večje projekte vam lahko pripravimo tudi zložljivo grafiko, tako da lahko postane celotna fasada objekta velikanska grafika. 

V zadnjem letu se vedno več pojavlja tudi praksa prodaje oglasnega prostora, kjer gradbinci del prostora na mreži ali celotno mrežo prodajo oglaševalskim agencijam ali končnemu naročniku, in tako pridejo do zastonj mreže, ali pa s tem celo dodatno zaslužijo. 

Gradbena mreza, gradbiščna mreza s tiskom
Gradbena mreza s tiskom

 

V vsakem primeru pa so potiskane gradbene mreže najcenejši printan material nasploh, ki zdrži vse vremenske pogoje. Tako da se sigurno izplača da namesto oranžne klasične gradbiščne mreže in reklamnih cerad, uporabite produkt, ki reši dve stvari naenkrat: varovanje prostora in promocija. 

 

Seveda, ko pa v obzir vzamemo tudi ostale prednosti se resnično zdi da so oranžne plastične ograje stvar preteklosti: 

Naše mreže so v primerjavi z oranžnimi: 

  • elastične
  • lažje prenosljive
  • shranjujejo se na manjšem prostoru
  • hitrejša instalacija
  • boljše zadržuje delce, saj so luknje manjše

….

 

Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte in naročite že od ene role naprej!