Storitve

Vremensko odporne nalepke

Transportni kontejnerji, vagoni in ostale zunanje površine

Oblikujemo, tiskamo, laminiramo in režemo nalepke s 7-10 letno garancijo, ki vzdržijo najzahtevnejše zunanje pogoje. Še posebej so uporabne za transportne kontejnerje, vagone in ostale površine, ki so izpostavljene zunanjim vplivom vse leto. 

Pošlji povpraševanje

Polepitev prostorov

Stenske nalepke, steklo

Želite polepšati vaše poslovne prostore, pisarne, okna ali dom? Za vas imamo stenske folije, okrasne in zaščitne za stekla, UV-zaščite, zatemnitvene in pol prepustne folije.
Željeni motiv prilagodimo potrebni velikosti in podlagi. Nalepke lahko pošljemo po pošti in jih nalepite sami, lahko pa jih nalepi naša hitra in izkušena ekipa.

Pošlji povpraševanje

Mreže iz polietilena za gradbene odre

nudijo zaščito, varnost in promocijo

Glavni namen mrež na gradbenih odrih je zaščita, saj zadržujejo smeti in razbitine znotraj gradbišča. Varujejo pred pogledi v notranjost in dajejo lepši izgled objektu med prenovo. Mreže se lahko uporabijo tudi kot ograja.

Na mreže lahko tudi tiskamo in služijo kot odlična promocija.

Pošlji povpraševanje

Tiskanje panojev

Reklamne, gradbiščne in druge table, cerade

Pripravljamo table različnih debelin in materialov od 1mm debeline naprej (aluminijaste ali plastične plošče, forex …). Lahko so samostoječe, ali pa pritrdilne. Nalepke lepimo na table mehansko, zato na njih ni nobenih mehurčkov ali gub, dimenzije so poljubne.

Pošlji povpraševanje

Tiskanje nalepk

Od 1 do 100000 nalepk

Če imate, razvijate ali prodajate svoje produkte, vam pripravimo nalepke za embalažo, deklaracije, samolepilne etikete v roli …

Pošlji povpraševanje

Tiskanje tiskovin

Letaki, plakati, vizitke, majice, sejemski in promocijski materiali

V primeru posebnih zahtev nas kontaktirajte, saj se s tiskovinami ukvarjamo že 30 let in imamo mnogo idej in rešitev za skoraj vsako vašo željo. 

Pošlji povpraševanje

Polepitev vozil

Osebna in tovorna vozila, jahte, motorji, letala

Vozila so zelo učinkovita reklama zato lahko na njih predstavite vaše podjetje. Z nalepkami lahko spremenite barvo in celoten zunanji izgled ali pa ga samo polepšate z napisi in lepotnimi dodatki. 
Imamo različne tipe folije: odsevne, bubble free, cast, mat, crome, žamet, karbon … 

Pošlji povpraševanje