Prednosti gradbene mreže iz polietilena pred standardnimi oranžnimi gradbenimi mrežami

Gradbene mreze za gradbišča

 

 

Gradbena mreža iz polietilena vs. oranžna plastična!

 

Pri varovanju gradbišča nam je v pomoč zagotovitev zaščite na gradbenih odrih in ograjah, kar najlažje zagotovimo z gradbenimi mrežami. Večina gradbenih podjetij in samostojnih podjetnikov še vedno uporablja enostavne oranžne plastične gradbene mreže, ki kazijo okolico in ne omogočajo natisa. Priporočamo vam, da se odločite za posodobitev. Cenovno ugodna je elastična gradbena mreža iz polietilena, ki nudi poleg varovanja gradbenega okolja tudi oglaševanje vašega podjetja, ali možnost prodaje oglasnega prostora na objektih v izgradnji in obnovi.  

 

                                 

 

Mreže iz polietilena za gradbene odre nudijo enostavno zaščito gradbenega prostora, saj zadržujejo odpadne materiale in razbitine znotraj gradbišča obenem pa ponujajo lepši izgled objektu v prenovi. Prednjačijo z večjo elastičnostjo, saj so narejene iz polietilena visoke gostote, ki je gostejše strukture in ima lastnost boljše raztegljivosti. Prav zaradi polietilena visoke gostote zagotovijo tudi manjšo prepustnost odpadnih delcev in praha izven gradbenega okolja ter zagotavljajo zastrtost pogleda na gradbišče

 

Gradbena mreza iz polietilena proti oranžni plastični
Zaščiten objekt med prenovo v središču Celja

 

Mreže presenečajo s svojo lahkostjo, kar omogoča enostavnejšo in hitrejšo inštalacijo ter lažje prenašanje. Ko je objekt končan se mreže lažje odstranjujejo ter shranjujejo, in omogočajo uporabo na več zaporednih objektih.

Gradbene mreže iz polietilena zaznamuje tudi trajnost, saj so odporne na vremenske pojave in zadoščajo tekstilnim standardom - EN ISO 13934-1.

 

Gradbena mreža pred potiskom
Gradbena mreža pred potiskom.

 

Ob vseh praktičnih in materialnih prednostih pa vam gradbene mreže nudijo možnost natisa vašega logotipa, reklame, kontaktnih informacij. Tako si lahko zagotovitve učinkovit reklamni prostor ali oglas za promocijo svoje storitve.

 

Ali še vedno uporabljate stare oranžne plastične gradbene mreže? Za malo višjo ceno lahko v enem produktu, poleg klasičnega varovanja gradbišča ki ga dosežete z oranžnimi, tu dobite še oglaševanje svojega podjetja, ali prodaje oglasnega prostora. Pišite nam za vzorce in dodatne informacije!