Vse kar morate vedeti o mrežah za gradbene odre

Gradbene mreze za ograje

Gradbene mreže za gradbene odre in ograja. Oglaševanje in zaščita gradbišča v enem produktu!

 

 

Glavni namen mrež na gradbenih odrih je zaščita, saj učinkovito zadržujejo odpadne materiale in ostale razbitine znotraj gradbišča. Gradbeno okolje varujejo pred pogledi in dajejo lepši izgled objektu med samo prenovo. Mreže za gradbene odre se lahko uporabijo tudi na ograjah, ki varujejo gradbišča.

 

Gradbene mreze za odre in ograje

 

Ker na mreže za gradbene odre lahko tudi tiskamo, služijo kot odlična promocija podjetju in omogočajo učinkovit reklamni prostor za oglaševanje vaše storitve. Veliko prednost naših mrež za gradbene odre predstavlja digitalni tisk, zaradi česar lahko nanje natisnemo vse, ne glede na barvo, sliko ali grafiko. Material in tisk na mreži za gradbene odre sta garantirano odporna na vremenske pojave. To pomeni, da se potiskana mreža za gradbene odre navkljub oteženemu delovnemu okolju zaradi vremena ne razbarva in ne vpija vode. Tako mreži za gradbene odre zagotovimo večjo trajnost in obstojnost kvalitete tiska. 

 

Gradbene mreze za odre in ograje

 

Naša gradbena mreža zaradi strukture iz polietilena visoke gostote zagotavlja večjo elastičnost, tako mreža za gradbene odre še bolj poveže strukturo odra in zaradi 70% prepustnosti vetra, veter ne povzroča dodatnih težav

Mreže za gradbene odre prednjačijo z lahkostjo, ki nam zagotovi enostavno in hitrejšo inštalacijo gradbenih mrež. Zaradi manjše teže na kvadratni meter pa omogočajo tudi lažje pakiranje in shranjevanje. Tako je zahvaljujoč lahkosti gradbenih mrež, njihova montaža na gradbene odre hitra in enostavna.

 

Gradbene mreze za odre in ograje

 

Gradbene mreze lahko v kolikor ne želite potiska izbirate v štirih barvah (modra, zelena, bela in rdeča). Če se odločite za promocijo svoje storitve pa vam svetujemo, da izberete potiskano mrežo za gradbene odre, ki je na voljo v beli barvi. V obeh primerih lahko izbirate med različnimi velikostmi. Nepotiskana mreža v štirih barvah je na voljo v širini 3,6 metra, 3,1 metra in 2 metrih, potiskano mrežo pa vam ponujamo v širini 3,1 metra, 2,6 metra, 2 metra in 1,75 metra. Predlagamo širino 2 metra zaradi najenostavnejše montaže in prenosljivosti.  Izbirate lahko med 50 metrsko in 100 metrsko dolžino role.

Mrežo za gradbene odre in ograje vam dostavimo v roli. Mrežo se sproti odvija in dviga od tal proti vrhu. Priporočamo, da mrežo pričvrstite na gradbeni oder z vezicami dolžine 29 cm. Predvidenih mest za pričvrstitev mreže ni, saj je mreža pletena, tako jo lahko pričvrstite kjerkoli.

Za vse informacije in naročila smo vedno dosegljivi na info@compart.si.